Particulieren

U hebt een romantisch huwelijk in het vooruitzicht dat af moet zijn,  of een jaarlijks familiefeest dat dit jaar eens anders mag zijn, of misschien wel een verjaardagsfeest  of communie dat je door swingende tunes  wilt opluisteren.King Jazz geeft  jouw feest een swingende, happy, maar klassevolle sfeer met luchtige pop- en jazzmuziek. 

Wenst u dat we op de achtergrond spelen, of heeft u liever dat we uw gasten warm maken of zelfs aan het dansen brengen voor de DJ van start gaat? Alles is mogelijk, King Jazz is er net voor bekend om zich vlekkeloos aan te passen aan het publiek.

 

Wist u dat u King Jazz ook kunt boeken voor live muziek op uw huwelijksceremonie of huwelijksviering. Ook een begrafenis of uitvaart kunnen we zeer persoonlijk maken met de door u gekozen live muziek. 

 

Hoe verloopt een boeking?Praktisch verloop

1. U beschrijft ons uw evenement (locatie, datum, tijdstip, aantal uur muziek, aantal personen,..).

2. King Jazz maakt u een offerte op maat.

3. Ondertussen plaatsen we op uw vraag de datum voor  max. 10 werkdagen in optie (kan in onderling overleg   verlengd worden).

4. U bevestigt de boeking.

5. King Jazz maakt een contract op om onze samenwerking te bezegelen, deze stuurt u ondertekend terug per post.

6. Proficiat, u heeft net uw evenement een extra, uniek accent gegeven. Voor info & boekingen kunt u terecht bij onze frontman Frederik via +32 (0)499 64 99 37 of info@kingjazz.beGeluidsinstallatie

King Jazz kan zelf voor een  gratis beperkte geluidsinstallatie zorgen (geen licht!)  en is voldoende voor kleinere ruimtes tot 150 personen, en perfect om op de achtergrond te blijven. Betrekt uw evenement een grotere ruimte of meer personen, raden we u aan een extra geluidsinstallatie te voorzien. Hiervoor hebben we een technische fiche die u aan uw geluidsleverancier kunt overhandigen.  Hebt u liever dat wij alles regelen met onze vaste partners? Dan doen wij dat graag voor u.  

Wenst u extra informatie nodig, of u bent niet 100% zeker, aarzel dan niet om onze  drummer /troubleshooter Thijs te contacteren via +32 (0)485 59 62 15  of info@kingjazz.be 

  

King Jazz - info@kingjazz.be - +32 499 64 99 37 

a part of the Swingfactory bvba - BE 0479.110.021

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now