top of page

Particulieren

Je hebt een romantisch huwelijk in het vooruitzicht dat àf moet zijn,  of een jaarlijks familiefeest dat dit jaar eens anders mag, of misschien wel een verjaardagsfeest of communie dat je door swingende tunes  wilt opluisteren.King Jazz geeft  jouw feest een swingende, happy, maar klassevolle sfeer met luchtige pop- en jazzmuziek. 

Wenst u dat we op de achtergrond spelen, of heb je liever dat we je gasten warm maken of zelfs aan het dansen brengen voor de DJ van start gaat? Alles is mogelijk, King Jazz is er net voor bekend om zich vlekkeloos aan te passen aan het publiek.

Hoe verloopt een boeking?Praktisch verloop

Je stuurt ons een mailtje met alle gegevens van jouw evenement: 

- Datum;

- Tijdstip (of een schatting voormiddag, namiddag, avond);

- Eventueel hoelang je ons ongeveer verwacht aanwezig te zijn ;

- Locatie;

- Hoeveel mensen je ongeveer verwacht.

 

Van zodra je ons voorstel per mail bevestigt is de boeking een feit. Twijfel je nog, kun je gerust een optie nemen van max. 10 dagen. Hebben we ondertussen een mogelijke boeking voor dezelfde dag als jouw event, contacteren we je dan eerst vooraleer we deze boeking zouden aanvaarden.

Voor info & boekingen kun je terecht bij onze frontman Frederik via +32 (0)499 64 99 37 of info@kingjazz.beGeluidsinstallatie

King Jazz kan zelf voor 100 EUR voor een beperkte geluidsinstallatie zorgen (geen licht!)  en is voldoende voor kleinere ruimtes tot 150 personen, en perfect om op de achtergrond te blijven. Betrekt je evenement een grotere ruimte of meer personen, raden we je aan een extra geluidsinstallatie te voorzien. Hiervoor hebben we een technische fiche die je aan uw geluidsleverancier kunt overhandigen.  Heb je liever dat wij alles regelen met onze vaste partners? Dan doen wij dat graag voor jou. 

Wens je extra informatie nodig, of u bent niet 100% zeker, aarzel dan niet om onze  drummer /troubleshooter Thijs te contacteren via +32 (0)485 59 62 15  of info@kingjazz.be 

  

King Jazz - info@kingjazz.be - +32 499 64 99 37 

a part of the Swingfactory BV - BE 0479.110.021

bottom of page