Referenties

De beste reclame zijn onze klanten en fans. King Jazz heeft reeds vaak deel uitgemaakt van succesvolle evenementen. Op deze pagina vind je heel wat foto's van verschillende events en getuigenissen van verschillende mensen waar we reeds mee hebben mogen samenwerken. Bekijk zeker ook onze facebookpagina waar je heel wat foto's en video's terugvindt!

Studio Essevee - Zulte-Waregem


reeds 4 seizoenen verzorgt King Jazz het VIP concept "Studio Essevee" in Zulte Waregem. De gasten kunnen er tijdens de receptie en diner genieten van gepaste achtergrondmuziek. De muziek wordt afgewisseld met talkmomenten met verschillende BV's. Sommigen brengen ook muziek, waardoor we reeds Geena Lisa, Eric Baranyanka, Lieven De Brauwere en Sandrine muzikaal hebben begeleid . Na de match warmen we het publiek op tot de DJ begint en het feest kan losbarsten! Ambiance troef!!PS: op onze facebook vind je verschillende video's en foto's terug, waaronder de live act met Geena Lisa en Eric Baranyanka.  

Pro First  - Even(t) More

Pro First Events verzorgde o.a. de opening van de Flamant Home Interiors Pop-up Store in de Louizalaan in Brussel, het jaarlijks event van de Unie van Belgische Adverteerders (UBA) in Ferme de Bilande in Overijsse, en heel wat particuliere feesten samen met King Jazz.Pro First is een internationaal gerenommeerd evenementenbureau met klanten als Delvaux, ING, Volkswagen, Flamant Home Interiors, Zara, etc. en heeft kantoren in Gent, Brussel, Londen en Parijs.

Marriott Courtyard hotel(s) - Parijs


King Jazz heeft reeds zes maal het geluk gehad te mogen optreden in twee hotels te Parijs voor de Marriott groep. We speelden telkens op de achtergrond wat jazzy tunes tijdens het diner. Ook de walking dinner tijdens de opening van het nieuwe Courtyard Hotel in Billancourt namen we voor onze rekening. Tijdens de Réveillon (oudejaarsavond) brachten we wat meer swing in de avond en konden de gasten de benen losgooien, zoals het hoort op oudejaarsnacht. Het voelt altijd goed in Parijs te zijn !

King Jazz - info@kingjazz.be - +32 499 64 99 37 

a part of the Swingfactory bvba - BE 0479.110.021

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Studio Essevee - Zulte Waregem