top of page

Bedrijven

 Je wil graag je bedrijfsevenement, klantendag, productpresentatie, ... net naar dat ietsje hoger niveau tillen?

Dan ben je bij King Jazz aan het juiste adres, want onze leuze is: "Every awesome event needs a jazz band".

Een waarheid als een koe !Reeds heel wat bedrijven hebben beroep gedaan op onze pop/jazz trio. Vooral als achtergrondband, tijdens een receptie of diner,  maar ook als band die de gasten opwarmt of aan het dansen brengt voor de DJ van start gaat. Kijk gerust onze referenties na, indien u dat wenst kunnen we u zelfs  met hen in contact brengen en kunt u het live van hen horen.Hoe verloopt een boeking?

 

Praktisch verloop

Je stuurt ons een mailtje met alle gegevens van jouw evenement: 

- Datum;

- Tijdstip (of een schatting voormiddag, namiddag, avond);

- Eventueel hoelang je ons ongeveer verwacht aanwezig te zijn ;

- Locatie;

- Hoeveel mensen je ongeveer verwacht.

 

Van zodra je ons voorstel per mail bevestigt is de boeking een feit. Twijfel je nog, kun je gerust een optie nemen van max. 10 dagen. Hebben we ondertussen een mogelijke boeking voor dezelfde dag als jouw event, contacteren we je dan eerst vooraleer we deze boeking zouden aanvaarden.

Voor info & boekingen kun je terecht bij onze frontman Frederik via +32 (0)499 64 99 37 of info@kingjazz.be

Gluidsinstalatie

King Jazz kan zelf voor 100 EUR voor een  beperkte geluidsinstallatie zorgen (geen licht!)  en is voldoende voor kleinere ruimtes tot 150 personen, en perfect om op de achtergrond te blijven. Betrekt je evenement een grotere ruimte of meer personen, raden we je aan een extra geluidsinstallatie te voorzien. Hiervoor hebben we een technische fiche die je aan uw geluidsleverancier kunt overhandigen.  Heb je liever dat wij alles regelen met onze vaste partners? Dan doen wij dat graag voor jou. 

Wens je extra informatie nodig, of u bent niet 100% zeker, aarzel dan niet om onze  drummer /troubleshooter Thijs te contacteren via +32 (0)485 59 62 15  of info@kingjazz.be 

  

 

 

King Jazz - info@kingjazz.be - +32 499 64 99 37 

a part of the Swingfactory BV - BE 0479.110.021

bottom of page