top of page

Referenties

De beste reclame zijn onze klanten en fans. King Jazz heeft reeds vaak deel uitgemaakt van succesvolle evenementen. Op deze pagina vind je heel wat foto's van verschillende events en getuigenissen van verschillende mensen waar we reeds mee hebben mogen samenwerken. Bekijk zeker ook onze facebookpagina waar je heel wat foto's en video's terugvindt!

Channel Awards - Brussel


Dit is dé awardshow voor de ICT-distributie in België waar alle topmanagers op aanwezig zijn. Er zijn maar liefst 600 genodigden en 250 bedrijven aanwezig waaronder bijv. Microsoft, IBM, etc. 
 

Reeds meer dan 5 jaar verzorgen we met King Jazz de netwerkreceptie na de uitreiking van de awards. Elk jaar gebeurt dit in het Mercedes Fascination Center in Brussel. Een top-event voor de top van de ICT-industrie.

La Terrasse du Zoute
Nacht van't Zoute

 

Al meer dan 10 jaar spelen we op Nacht van 't Zoute voor La Terrasse du Zoute. Hét event bij uitstek waarbij 'zien en gezien worden' centraal staat. Ook wij worden gezien op dit klassevol evenement, en staan elk jaar steevast in de Kustlaan voor het mooiste terras van 't Zoute:  "La Terrasse du Zoute", waarbij we zowel de klanten als alle voorbijgangers laten genieten van onze swingende tunes. Later op de avond wordt er uiteraard  wel eens een dansje geplaceerd.

 
Studio Essevee - Zulte-Waregem


Vijf seizoenen lang verzorgde King Jazz het VIP concept "Studio Essevee" in Zulte Waregem. De gasten konden er tijdens de receptie en diner genieten van gepaste achtergrondmuziek.

 

De muziek wordt afgewisseld met talkmomenten met verschillende BV's. Sommigen brengen ook muziek, waardoor we reeds Geena Lisa, Eric Baranyanka, Lieven De Brauwere en Sandrine muzikaal hebben begeleid . Na de match warmen we het publiek op tot de DJ begint en het feest kan losbarsten! Ambiance troef!!PS: op onze facebook vind je verschillende video's en foto's terug, waaronder de live act met Geena Lisa en Eric Baranyanka.

 

Marriott Courtyard hotel(s) - Parijs


King Jazz heeft reeds zes maal het geluk gehad te mogen optreden in twee hotels te Parijs voor de Marriott groep. We speelden telkens op de achtergrond wat jazzy tunes tijdens het diner. Ook de walking dinner tijdens de opening van het nieuwe Courtyard Hotel in Billancourt namen we voor onze rekening. Tijdens de Réveillon (oudejaarsavond) brachten we wat meer swing in de avond en konden de gasten de benen losgooien, zoals het hoort op oudejaarsnacht. Het voelt altijd goed in Parijs te zijn !

King Jazz - info@kingjazz.be - +32 499 64 99 37 

a part of the Swingfactory bvba - BE 0479.110.021

bottom of page