top of page

King Jazz - de live band voor een origineel event

Op zoek naar een live band voor je evenement? Dan ben je hier aan het juiste adres. King Jazz heeft reeds een stevige reputatie opgebouwd als het op live muziek aankomt. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. 

King Jazz brengt stijlvolle muziek voor iedereen, op elk mogelijk evenement. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Van een bedrijfsreceptie, personeelsfeest, klantenevent, beurs tot een babyborrel, tuinfeest, huwelijksviering- of receptie, niets is ons te veel! Bekijk gerust enkele foto's en getuigenissen  bij "referenties" om te zien waar wij zoal hebben uitgehangen en hoe we hebben meegewerkt om van een evenement een topevenement te maken. We spelen een luchtige mix van zeer toegankelijke jazz- & popmuziek, zowel covers als eigen nummers. Ideaal als achtergrondband of als warming-up van de DJ. Eerder op zoek naar een band die op de voorgrond treedt en voor ambiance in de keet zorgt? Dan hebben we Sugar and Spice voor je. 

 

Hoe verloopt een boeking? Klik hieronder op Bedrijf of Particulier, naargelang uw situatie om te zien wat we voor u kunnen betekenen.  Vraag snel je vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.Veel surfplezier!Frederik, Thijs & Chris
King Jazz
 King Jazz - info@kingjazz.be - +32 499 64 99 37 

a part of the Swingfactory BV - BE 0479.110.021

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page